DeLaval har solgt sin melkerobot nr. 10.000

Automatiserte melkesystemer er raskt blitt normen som melkeprodusenter over hele verden har tatt i bruk for større fleksibilitet, bedre kontroll og høyere melkeytelse for å gjøre sin virksomhet mer bærekraftig. DeLaval solgte nylig sin melkerobot VMS™ nr. 10.000 til Glenirvine Farms i Fergus, Ontario, Canada.

«Dette er en stor milepæl som representerer hardt arbeid av mange, inkludert ingeniører, produktspesialister, serviceteknikere, salgsorganisasjoner og selvfølgelig våre kunder, sier Jonas Hällman, direktør for automatiske melkesystemer hos DeLaval International i Tumba, Sverige. «Jeg tror denne milepælen virkelig betyr at melkeindustrien ledes mot mer automatisering og integrert melkeproduksjonsteknologi ute på gårdene hos melkeprodusentene.»

Som en pioner innen automatiske melkesystemer, fikk DeLaval sitt første melkerobotpatent i 1982, og installerte de første melkerobotene i Holland tidlig på 1990-tallet. Den første generasjonen DeLaval VMS ble solgt i 1998. Melkeprodusenter har begynt å forstå VMS’ nyskapende design som tillater døgnet rundt melking med rekordhøy melkeavkastning og topp melkekvalitet. Andre funksjoner inkluderer nøyaktig fjerdedelsmelking, en brukervennlig pekeskjerm og fullstendig integrasjon og oppgraderingsmuligheter.

Glenirvine Farms vil installere DeLaval VMS nr. 10.000 i sin nye driftsbygning tidlig neste år. Eierne, Doug og Lynda Jefferson og Andrew og Amanda Den Haan, har melket sin 50 kyrs besetning med en 2 x 4 DeLaval fiskebeinstall i de siste 40 årene.

 

Kommentarer