ENKEL: Duun har satsa på en enkel, men driftssikker og servicevennlig konstruksjon.

Ny Duun vedmaskin

Siste tilvekst i Duuns vedmaskinprogram er Duun VM320. Dette er i følge produsenten en prisgunstig modell, men som har de kvalitetsdetaljer som de andre vedmaskinene fra Duun.

Det er samme gode betjeningskomforten som de tidligere modellene og samme kjørelogikk.  Saging, klyving og innmating skjer i ett og samme grep. Det betjenes manuelt og har enkle driftssikre hydrauliske funksjoner.

Innmatingsbordet er bredt og med stor åpning sikrer man en enkel innmating også for krokete vedstokker. Nedtellingsdetalj som gir en bedre kontroll angående lengde på den siste stokken, er en av finessene med modellen.

Tanken for sagkjedeolje er stor og med justerbar smøring av kjedet. Transportør i 4 meters lengde og med flisutskiller innebygget. Maskinen har maks kappediameter på 32 cm, klyvekapasitet er 5.6 tonn.

I flere år har Duun Industrier AS laget vedmaskiner. Den erfaring og kunnskap de har høstet gjennom dette, er med på å forme de nye modellene. Ikke minst gjelder det VM320. Det er en modell de venter vil slå godt ut i markedet. Driftssikkerhet og enkle å betjene er noe av det fabrikken har satsa på. Den nye modellen føyer seg fint inn i rekken av de tidligere maskinene i så måte.

Duun 2

GUNSTIG: En prisgunstig vedmaskin fra Duun. Saging-klyving og innmating i ett og samme grep.

 

Kommentarer